REVIEWSAtt träna med Elin är en tuff, men härlig utmaning. Alltid glad och det märks att Elin älskar det hon gör! /Sanna Wiendahl

Hur upplever jag träningen med Elin?
Fruktansvärt jobbig, i synnerhet under och dagarna efter😅 Det är också därför jag valt Elin som min pt i snart 7 år.

Elins otroligt breda kompetens och kreativitet har varit avgörande för hur min kropp funkar idag; byggt ihop och stärkt kroppen efter skador orsakade av graviditet och förlossning, vidare rehabilitering efter en ridolycka som resulterade i två sprickor i bäckenet, till att använda träningen och teknik som en metod för en bättre arbetsmiljö och stresshantering - utöver allt det härliga som träning är och ger.

Genom hennes professionella förmåga att läsa av kroppen och mina möjligheter, skapas varje vecka ett träningspass innehållande nya tekniker, övningar och utmaningar som leder till att det jobbiga passet är veckans höjdpunkt på så många plan!

Utan Elins öga för detaljer, hade jag troligtvis inte återhämtat mig så snabbt eller haft den fysik jag idag litar på.

För mig är Elin en livboj.
/Karin Sydhagen

Jag trodde inte alls på mig själv när det gäller träning tills jag anlitade Elin.

Med hennes lyhördhet, generositet, tydliga instruktioner och pepp får hon mig att göra framsteg som jag aldrig anat innan.

Hon får mig att längta till nästa tränings pass!


Jag kan varmt rekommendera Elin som PT!

Camilla Wolt

Elin har en makalös förmåga att lyssna in och fånga in de behov och förutsättningar jag hade för att komma i gång med min träning. Genom att göra träningen flexibel och med olika alternativ har jag hittat tillbaka till glädjen att hålla mig i form. Dessutom har jag fått resultat på kort tid, det kan bara en proffsig och engagerande PT som Elin fixa.

/Kicki J Eriksson

"Jag har länge känt att jag velat känna mig tryggare i gymmet, veta vilka övningar jag ska göra etc. Och att med det komma igång med fler pass i veckan. Å det har jag gjort!!!! Tack vare SGT och dig Elin!

//Anna Foleby

Tack Elin för bra SGT. Träningen har gjort mig starkare och mer balanserad i muskelaturen. Känner mig klart peppad och redo för en cykelsäsong

Veronica Carlsson

Ni som funderar på att prova att träna med Elin,kan bara säga en sak, tveka inte!! Värt varje minut!  Jag själv har nått mina mål fortare än jag trodde jag skulle! Så nu är nya mål uppsatt.

Jakim Karlsson

Jag upplever träningen med Elin som oerhört bra. Det är en klart hård/ tuff påtagligt kännbar träning , där hela kroppens muskler blir grundligt genomgångna.
Den ger både puls och styrka på samma gång. Dynamisk träning skulle jag säga. Träningsvärken sitter i 1-2 dagar .Hon är inte överdrivet pushig , som en del pt kan vara , vilket jag har erfarenhet av.
Hon är inspirerande och motiverande på ett sätt som gör att jag tar ut det lilla extra och anstränger mig på en nivå jag inte gör när jag tränar själv.
Den avslutande stretchen känns väldigt bra.
Sammantaget väldigt bra träning kort sagt
Mvh Lars Andersson

Har tränat med Elin i perioder och alltid varit nöjd. Har nu sedan i början på juli 2021 tränat ca ganska intensivt och är väldigt nöjd med Elins bemötande, inkänning av dagsform, peppning, förmåga att pusha mig vidare, att vara flexibel och att hon helt enkelt är än oerhört empatisk. Jag rekomenderar Elin till alla som vill börja träna oavsett vilken nivå man är på!

Vänligen Mikaela Eklund

Som tränare är Elin väldigt pedagogisk och alltid ödmjuk och glad. Hon har koll på alla i gruppen, vet när hon kan peppa oss att ta i lite mer och ser om någon behöver lite extra hjälp. Varje vecka har vi fått bra, varierande ”hemuppgifter” och även då är hon med och peppar och klappar på axeln.


Dessutom är det roligt att träna (och skratta!) ihop med andra.


Jag kan varmt rekommendera Small Group Training med Elin på EactivE! Det var därför inte heller svårt att anmäla sig till fortsättningsgruppen.


Lisa Borgstedt

Nöjd!


Jag har precis avslutat en Small Group Training, Nybörjargrupp hos EactivE med Elin. Det har varit en bra blandning av olika övningar som på kort tid gett bra resultat.