Om mig

Elin Nilsson heter jag. Jag har tidigare jobbat på bad och gymanläggningen, Safiren i Vagnhärad, from 2003 tom 2021., varit platschef på anläggningen mellan 2007-2021.

Jag älskar att jobba med människor och i min roll som personlig tränare drivs jag att tillsammans med mina klienter se varje individ att växa.

Jag gillar träning i alla dess former. Har bl.a. utfört 5 lopp Tough Viking tillsammans med mina f.d arbetskollegor. Jag gillar utmaningen!

Förutom träning så ligger havet och skärgården mig varmt om hjärtat. Åker gärna ut på sjön med min båt. Jag har varit frivillig i sjöräddningsällskapet i över 12 år.

Att kunna hjälpa folk och finnas till som en enormt viktig resurs till havs är också en väldigt givande känsla. Just nu har jag tagit en paus som frivillig, men vem vet, snart är jag säkert med sällskapet igen ut till havs.

Under min tid på Safiren och sjöräddningen i Trosa så har jag hållit i hjärt-lungräddningsutbildningar. En utbildning som är livsviktig!

Nu håller jag till på Trosa Sportsclub, utomhus, hemma hos. Håller i utbildningar m.m m.m.

Jag jobbar med mitt egna bolag - EactivE, på halvtid, den andra halvan jobbar jag sedan januari 2022 som idrottslärare på Skärlagsskolan.


Jag hoppas vi kommer ses, snart!